10 років в'язниці маршрутчику-вбивці: Проти водія, який в Києві збив на смерть двох людей, порушено кримінальну справу

Триває огляд місця аварії, проходить допит свідків та з'ясування обставин ДТП.

Фото: clutch.net.ua.За фактом загибелі двох людей під колесами маршрутки у Києві поліція відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило загибель кількох осіб"). Про це повідомила представник прес-служби прокуратури Києва Ольга Постолюк, передають Патріоти України з посиланням на "112 Україна".

Санкція статі передбачає максимальне покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом на строк до 3 років.

"Триває досудове розслідування. З'ясовуємо, як саме могла трапитися ця ДТП. Триває огляд місця аварії, проходить допит свідків. Крім того, ми шукаємо камери відеоспостереження, які могли зафіксувати момент скоєння ДТП", – зазначила вона.

За попередньою інформацією, водій маршрутки був тверезий.

Як повідомлялося, 4 листопада неподалік станції метро "Героїв Дніпра" маршрутка наїхала на людей біля зупинки, унаслідок ДТП загинуло подружжя, ще одна жінка потрапила до лікарні. За словами свідків, потерпілі перебували на зупинці громадського транспорту. Коли тролейбус зупинився у другій смузі, вони вийшли на проїзну частину дороги позаду маршрутки, припаркованої на зупинці, і потрапили під колеса іншої, що прибувала на зупинку.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У новому пакеті військової допомоги США вперше можуть передати Україні ракети дальньої дії ATACMS - ЗМІ

вівторок, 23 квітень 2024, 23:02

США в рамках нового пакета військової допомоги можуть уперше відправити Україні ракети ATACMS дальнього радіусу дії. Про це повідомляє CNN із посиланням на три джерела, передають Патріоти України. Восени минулого року США вперше відправили Україні варі...

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...