16-й окремий мотопіхотний батальйон "Полтава" дав роз'яснення стосовно втрат ЗСУ під Кримським

Підьверджується, що в нерівному бою поліг один боєць 16 ОМБП, тіло якого було доставлено на українську сторону.

Фото: Городоцька РДА."У зв'язку з поширенням викривленої інформації щодо загиблих військовослужбовців у бою 23 листопада під Кримським Луганської області надаємо роз'яснення", - повідомляють на сторінці у Фейсбук 16 ОМПБ, передають Патріоти України.

"Офіційно повідомлялося, що на вказаній території загинуло чотири українські військові. Зокрема підтверджується, що в нерівному бою поліг один боєць 16 ОМБП , тіло якого було доставлено на українську сторону. Це молодший сержант Денис Кривенко. Інформація щодо трьох інших військових батальйону буде повідомлена тільки після передачі тіл і підтвердження їх осіб.

Пізніше повідомили про повернення двох наших армійців. Двоє українських військових, яким живими вдалося вибратися з бою, не є бійцями з числа попередньо названих чотирьох загиблих.

На жаль, одному військовослужбовцю батальйону не вдалося вибратися з поля бою - він потрапив у полон до російських найманців.

Крім цього, у зв’язку з розташуванням ППД батальйону у м. Глухів, серед його мешканців ширяться чутки щодо загиблих глухівчан.

Серед загиблих, пропавших безвісти та полонених жителів Глухова немає".

Як повідомляли Патріоти України раніше, вдалося з'ясувати особу полоненого поблизу Кримського бійця ЗСУ.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...