2 місяці під вартою: Суд заарештував київського водія-вбивцю

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Фото: prm.ua.Шевченківський райсуд Києва заарештував водія маршрутки, яка 4 листопада збила на смерть двох пішоходів у Оболонському районі столиці, повідомляють Патріоти України з посиланням на "112 Україна".

Чоловік перебуватиме під вартою два місяці.

4 листопада в Оболонському районі Києва сталася ДТП, унаслідок якого загинула літня пара – подружжя 1952-го і 1953 року народження. Ще одну жінку було госпіталізовано.

"Коли тролейбус зупинився у другій смузі, вони вийшли на проїжджу частину дороги позаду маршрутки, припаркованої на зупинці, і потрапили під колеса іншої, яка прибувала на зупинку", – повідомили в поліції Києва.

У зв'язку з подією мер Києва Віталій Кличко доручив департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації провести комплексну перевірку ліцензій та умов роботи приватних перевізників, маршрутні таксі яких працюють у столиці.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Водія затримали 4 листопада.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...