3 мільйони штрафу за "литовські номери": Одеський суд покарав власницю авто на іноземній реєстрації захмарним штрафом

З розміру штрафу зрозуміло, що він склав 300% від суми митних платежів.

Фото: politeka.net.В Одесі суд зобов'язав власницю автомобіля на іноземній реєстрації заплатити штраф в розмірі 3 млн гривень за порушення режиму тимчасового ввезення автомобілів. Про це повідомив адвокат Назар Ужвій, передають Патріоти України з посиланням на Newsone.

Він уточнив, що Приморський суд Одеси виписав настільки величезний штраф власниці автомобіля Cadillac Escalade 2007 року випуску з литовської реєстрацією. Суд звинуватив жінку в порушенні прийнятих правил тимчасового ввезення транспортних засобів.
При цьому адвокат відмовився розголошувати деталі справи, однак з розміру штрафу стає зрозуміло, що він склав 300% від суми митних платежів.
Ужвій зазначив, що вже готує документи на подачу апеляції на подібне рішення суду.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.