"6 годин кричав від болю": На Київщині молодий чоловік помер у лікарні, не дочекавшись допомоги (відео)

Відносно медиків порушено кримінальну справу за неналежне виконання професійних обов'язків.

Фото: Чернівецький промінь.У Березанській районній лікарні Київської області 28-річний Валерій Баша помер після того, як протягом 6 годин з моменту надходження очікував допомоги лікарів. Як говориться в сюжеті ТСН, молодик був доставлений у лікарню в 3 ночі, а вже о 9 ранку медики констатували смерть, передають Патріоти України.

За словами лікарів, спершу вони підозрювали у хлопця виразку з кровотечею, однак після того, як діагноз не підтвердився, скасували операцію.
Також лікарі були зайняті пацієнткою, якій необхідна була термінова операція.
Мати загиблого стверджує, що син весь цей час кричав від болю, але допомоги від медиків так і не було.
Лікарі ж заявляють, що родичі загиблого пацієнта не повідомили їм про те, що стан хлопця погіршився.
Відносно медиків порушено кримінальну справу за статтею 140 КК України (неналежне виконання професійних обов'язків).
Слідство проводить судово-медичну експертизу.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...