"А чому б і ні?": Директор iNADO запропонував провести ЧС-2018 без Росії

На думку чиновника, ФІФА не повинна боятися усунути збірну Росії від домашнього чемпіонату світу.

Фото: "ФАКТИ".ФІФА потрібно терміново розслідувати повідомлення про допінг в російському футболі , заявив виконавчий директор інституту Національних антидопінгових агентств (iNADO) Джозеф де пенсії, передають Патріоти України з посилання на "Обозреватель".

"ФІФА зобов'язана розслідувати це в терміновому порядку, і вони повинні робити це сумлінно і з бажанням. В іншому випадку, вони ризикують, що над їх заходом (чемпіонатом світу-2018 в Росії) нависне велика хмара. У них є стимул, щоб дістатися до суті і зробити це якомога швидше ", - цитує Reuters де Пенсье. .

На думку чиновника, ФІФА не повинна боятися усунути збірну Росії від домашнього чемпіонату світу.

"Будь-яке багатонаціональна спортивне змагання може тривати без будь-якої конкретної країни, так чому не вдасться провести чемпіонат світу в Росії? Я визнаю, що на практиці важко уявити цей сценарій, а також наслідки, але чому б і ні?", - заявив де пенсію.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...

Відкочування фронту на Донецькому напрямку продовжується... Але це все ще можна виправити, - український військкор

неділя, 28 квітень 2024, 9:14

Український військовий кореспондент Богдан Мирошников у свіжому пості від ранку 28 квітня таке доповідає про ситуацію на фронті.