"А у всьому винні бандерівці і Обама": Блогер опублікував зображення найпотворніших будівель Росії (фото)

У добірці присутні готелі, бізнес-центри, театри та торгові центри, які дивують архітектурним несмаком.

Фото: varlamov.ru.У мережі показали будівлі в Росії, які не хочеться бачити. Добірку опублікував російський блогер Ілля Варламов на своєму сайті, передають Патріоти України.

"Одне цікаве видання наприкінці листопада опублікувало рейтинг найпривабливіших будівель Росії. Заголовок у матеріалу був такий: "10 російських будівель, які настільки непривабливі, що ви будете ридати". Не можу не показати вам цю чудову десятку!" – написав він.

У добірці представлені меблевий центр "Гранд" в Москві, театр Et Cetera в Москві, торговий центр "Наутілус" в Москві, готель Marriott в "Горки Місто" в Сочі, бізнес-центр "Твер" (він же "Чарка"), торговий центр "Фура" в Костромі, торговий центр "Кільце" в Казані, бізнес-центр "Санкт-Петербург Плаза", офіс "Пошти Росії" в Саранську і торговий центр House Clover у Владивостоці.

"А у всьому винні бандерівці і Обама", - пишуть в мережі.

"Так а чому росіяни дозволили у себе побудувати таку нісенітницю?" – здивовані користувачі.

"Ганьбити Росію, це все одно, що висушити пустелю", - додали в коментарях.

"Нічого не зрозумів, але будівлі дійсно красиві. Я б їх зніс", - зазначили в мережі.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...