Авдіївський коксохімічний завод сепаратисти обстріляли з "Градів" - чудом вдалося уникнути руйнувань (фото)

В результаті обстрілу було пошкоджено електричну опору, через що частина Авдіївки на деякий час залишилась без світла.

Фото: "Метинвест".У понеділок, 11 грудня бойовики обстріляли із "Градів" Авдіївку. Під час обстрілу снаряди впали приблизно за 200 метрів від коксохімічного заводу. Про це повідомляє Покровський відділ поліції Донецької області, передають Патріоти України.Снаряди з "Градів" бойовиків ледь не влучили в Авдіївський коксохімічний заводУ поліції уточнили, що снаряди від "Градів" впали у районі колишнього складу одного із магазинів електротоварів на провулку Індустріальному.

Снаряди з "Градів" бойовиків ледь не влучили в Авдіївський коксохімічний заводВ результаті було пошкоджено електричну опору, через що частина Авдіївки на деякий час залишилась без світла. Наразі електропостачання вже відновлено.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Авдіївського відділення поліції.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...