"Агентка ФСБ?": Фаріон отримала на "детекторі брехні" несподіваний результат (відео)

Під час опитування Ірині Фаріон задали 11 питань, які мали на меті з'ясувати, чи співпрацювала вона зі спецслужбами іноземних держав, сама або разом із кимось.

Фото: de.sott.net.Екс-нардеп від ВО "Свобода" Ірина Фаріон пройшла перевірку на поліграфі, щоб довести, що не працює на спецслужби Росії і є психічно здоровою. Підставою для перевірки стала суперечка з журналістом Дмитром Гордоном, коли в ефірі одного з телеканалів Фаріон заявила, що ті, хто не розмовляє українською мовою, не повинні мати права на роботу або освіту в Україні, передають Патріоти України з посиланням на "Вголос".

Далі журналіст запропонував Ірині Фаріон пройти перевірку на детекторі брехні і дати відповідь на питання, чи є вона агентом ФСБ Росії.

Перевірка відбулася у Львові, 24 листопада.

Під час опитування Ірині Фаріон задали 11 питань, які мали на меті з'ясувати, чи співпрацювала вона зі спецслужбами іноземних держав (зокрема, ФСБ Росії), сама або разом із кимось. А також, чи збирала інформацію для спецслужб, і чи отримувала оперативний псевдонім.

З імовірністю у 90,35% експерт стверджує, що Ірина Фаріон агентом спецслужб була. У висновку до проведених опитувань окремо було винесено зауваження, що на питання "Вам відомі люди, яким із метою виконання певної діяльності присвоювався оперативний псевдонім?" Фаріон відповіла ствердно.

"Людина визнає, що вона знала таких людей. І також це супроводжувалося вираженою реакцією на це питання, що підтверджує її обізнаність. Але оскільки не було темою опитування під час застосування поліграфа досліджувати, хто це саме, звідки ці люди їй відомі, це питання не розвивалося далі. Темою опитування було тільки те, чи є респондент у співпраці зі спецслужбами іноземної держави", - розповів експерт Олег Ясинський, який проводив перевірку.

Нагадаємо, що ще в 2013 році низка ЗМІ писали, що в 1988 році Ірина Фаріон вступила в КПРС. За її словами, вона це зробила "виключно за мотивами наукового, кар'єрного росту" і назвала цей період у своєму житті "помилкою". До цього політична діячка своє членство в КПРС заперечувала.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перетворити друге за величиною місто України на сіру зону: Кремль затіяв операцію проти Харкова, щоб з міста втекли люди, - ISW

вівторок, 23 квітень 2024, 9:40

Рупори Кремля також використовують занепокоєння щодо майбутньої наступальної операції Росії проти Харкова для проведення скоординованої інформаційної операції, щоб викликати паніку серед українців. . За оцінками ISW, ймовірність успішного наземного нас...

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...