"Ах ти пін*осівська повія, розжерлася на пін*осівських харчах": У Воронежі невідомі жорстоко побили "непатріотичну" жінку, а медики відмовилися надавати їй допомогу (фото)

Після цього чоловік вмовив Ксенію все кинути і поїхати з країни та переїхати в США і запросити там політичний притулок.

Фото: Politikan.У Воронежі місцеві "патріоти" жорстоко побили ногами опозиційну активістку Ксенію Сичову. Про це повідомляє сайт "Відкрита Росія", передають Патріоти України.

Жінка поверталася додому після чергової акції і несла плакат "Путін злодій брехун терорист". За нею йшли три хлопця.

"Спочатку я не звертала на них уваги, а потім побачила, що, коли я зупинялася, вони теж зупинялися", - сказала вона.

Жінка намагалася піти від них, але на одній з безлюдних вулиць чоловіки наздогнали її.

"Вони запитали мене, що це за плакат і навіщо я стояла на площі. Я почала з ними розмовляти, переконувати їх. Це були типові хлопці в джинсах і дутих куртках, на п'яних вони не були схожі - думаю, просто ідейні "патріоти", їх ніхто не наймав. Такі підходять до нас під час пікетів, вступають з нами в жорстку полеміку, а потім переходять на крики і образи. Може, ці були особливо агресивними", - поділилася Ксенія.

Чоловіки почали струму жінку і смикати її за одяг. Під курткою у активістки був шарфик в кольорах американського прапора.

"У них очі кров'ю налилися: "Ах ти пін*осівська повія, розжерлася на пін*осівських харчах. Так таких, як ти, будемо вбивати", - згадувала активістка.

Жінку заштовхали в темний двір і почали бити ногами.

"Я вижила завдяки диву, і втрата свідомості, після якої вони втекли, врятувала мені життя", - розповіла Ксенія.

Через якийсь час активістка прокинулася і викликала "швидку". Коли приїхали лікарі, Сичова розповіла їм, що йшла з мітингу і показала плакат.

"Доктор почав на мене кричати: "Хворі, ви що, знову хочете дев'яності, ви подивіться, як ми жити добре при Путіні стали". Я була не в змозі сперечатися, мені було погано. Лікар говорила: "Вилазь з машини, я тебе не повіз, до тебе приїхала єдина дитяча реанімація в місті! "Це ми жити, називається, добре стали? На місто-мільйонник одна дитяча реанімація", - розповіла Ксенія.

У результаті жінку все-таки відвезли в лікарню, а на наступний день Сичова поїхала давати показання в ОВС. Чоловік вмовив Ксенію все кинути і поїхати з країни. Сім'я вирішила переїхати в США і запросити там політичний притулок.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...