Актор, який любить Путіна та називав українців "убогими, темними та неписьменними", потрапив до реанімації (фото)

Зараз Табаков проходить планове обстеження у приватній клініці в Москві.

Фото: ТВ Центр.Відомий російський актор і режисер Олег Табаков, який раніше назвав українців "убогими, темними і неписьменними" людьми, потрапив у реанімацію. Про це передає Telegram-канал Mash, повідомляють Патріоти України.

"Актор і режисер Олег Табаков доставлений у реанімацію в Москві. У нього підозрюють важке запалення легенів. Інформацію про госпіталізацію Табакова підтвердили в довідковій Першої Градської лікарні", - сказано в повідомленні.

Вистава "Рік, коли я не народився", яка мала відбутися 27 листопада в МХТ імені А.П. Чехова, була скасована.

При цьому в прес-службі театру "Табакерка", яким керує Табаков, повідомили, що артист проходить планове обстеження у стоматолога, про жодну реанімацію мова не йде, передає НТВ в своєму Telegram-каналі.

Виявилося, що постановку з Табаковим скасували ще минулого тижня. Зараз він проходить планове обстеження у приватній клініці в Москві. Про це повідомили в МХТ імені А.П. Чехова.

"Сьогодні він поїхав на черговий прийом. Але лікарі порадили йому залишитися і пройти планове обстеження", - сказали театрі.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...