Американка отримала кулю у прямому ефірі в соцмережі (відео)

27-річна американка вела пряму відеотрансляцію, під час якої посварилася з іншою жінкою, що сиділа в припаркованій машині, після чого остання застосувала вогнепальну зброю.

Фото: Facebook.Американка отримала вогнепальне поранення під час прямого ефіру в Facebook. Про це повідомляє WGN9. Інцидент стався в Чикаго, неподалік від парку Вашингтон, передають Патріоти України.

27-річна американка вела пряму відеотрансляцію в соціальній мережі, під час якої посварилася з іншою жінкою, що сиділа в припаркованій машині. Після нетривалої словесної перепалки автоледі вистрілила дівчині в ногу. Постраждала не стала переривати онлайн-ефір. Як з'ясувалося, вона була знайома з нападницею. Момент пострілу не потрапив в кадр, однак правоохоронні органи підтвердили справжність відеозапису, повідомляє WGN9. Місцева поліція займається пошуком жінки, яка здійснила напад.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...