Американське насіння не прижилося на українській ниві: Супрун збирається написати заяву про відставку - ЗМІ

Журналісти зазначають, що рішення в. о. міністра охорони здоров'я пов'язано з тим, що у неї виникли проблеми з другим громадянством.

Фото: Сегодня.Український телеканал "Прямий" повідомив про те, що виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун найближчим часом збирається написати заяву про відставку з посади. Відповідна публікація з'явилася на сайті "Прямого" з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

За їхньою інформацією, рішення Супрун пов'язано з тим, що у неї виникли проблеми з другим громадянством. Йдеться про те, що Супрун крім українського громадянства має ще громадянство США.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...

Альтернативою Українській державі на наших теренах є лише російська, - Валерій Пекар

неділя, 5 травень 2024, 0:15

"Хто цього не зрозумів на 11 році війни, той вже, напевно, не зрозуміє", - пише викладач Києво-Могилянської академії Валерій Пекар на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Є два досить поширені на наших терен...