Американці купують в Україні старі військові літаки для тренувань своїх солдатів

Пілот, який раніше їздив в Україну і брав участь в угоді з придбання двох літаків Су-27 розповів про високі льотних якості винищувача.

Фото: 112 Україна.Американські компанії купують в Україні та інших країнах старі військові літаки Су-27 і МіГ-29 російського або радянського виробництва. Потім здають їх в оренду для проведення військовими США тренувань, йдеться в статті журналу The National Interest, передають Патріоти України.

Серед таких компаній числяться Air USA, Tactical Air Support, Draken International і Pride Aircraft.

У Air USA є два навчальних літака МіГ-29, виготовлених в СРСР. У розпорядженні Draken International є застарілі вже винищувачі МіГ-21. Pride Aircraft недавно купила в Україні бойові літаки Су-27, але вже встигла їх продати.

Видання підкреслює, що винищувач Су-27 був помічений під час імітації повітряного бою з літаком F-16 недалеко від авіабази Нелліс в американському штаті Невада. Можливо, це був один з літаків, куплених в Україні.

Крім того, видання наводить слова американського пілота Джеррі Геллопа, який раніше їздив в Україну і брав участь в угоді з придбання двох літаків Су-27. Він розповів про високі льотних якості винищувача - здатність швидко набирати швидкість, легко виходити за надзвуковий бар'єр і перебувати там тривалий час, демонструючи відмінну керованість.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...