"Ангел повернувся на небо": Українці оплакують загибель дівчини-добровольця в АТО (фото)

В мережі масово висловлюють співчуття родичам дівчини, а побратими обіцяють помститися.

Фото: "Добрі поради".У зоні АТО на Донбасі загинула молода дівчина-доброволець, передають Патріоти України з посиланням на bzns.media.

Як повідомляють в соцмережах, загиблою є 22-річна лікар Олена Мурадова.

«Разом з братом без піару і Селфі боролася проти російських найманців на Сході України... А чули б ви, як про неї говорять її друзі ... Там душа була, немов небо, зіткана з доброти», - наголошується в соцмережі.
Повідомляється, що батько дівчини - азербайджанець, а мати - українка.
Українці масово висловлюють співчуття родичам дівчини, а побратими обіцяють помститися.
«Боже така молода і красива. Одна печаль!»,«Вічна пам'ять! Співчуття близьким»,«Зовсім молоденька, світла пам'ять тобі дівчинка! Низький уклін і співчуття рідним і близьким»,«Легкої дороги їй. І спасибі за те, що захищала»,«Низький уклін»,«Світла пам'ять і велика подяка! Гарна, як пісня! Співчуття рідним, хорошої людини виростили! Вічна пам'ять!»,«Спи спокійно сестричка. Ми помстимося»,«Ангел повернувся на небо. Спасибі тобі, дівчинка. Спочивай спокійно, а ми за тебе помстимося!»,«Вічна і світла пам'ять! Як з цим живуть наші «брати» росіяни, що по горло в нашій крові!!!», - пишуть в мережі.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...