Американський журнал The New Yorker присвятив окремий матеріал українському борщу. Його написала Оля Геркулес, автор двох кулінарних книг, яка провела дитинство в Україні, передають Патріоти України.
Серед різних варіантів борщу автор наводить рецепт "Babushka Lusia's Ukrainian Winter Borscht", що означає "Український зимовий борщ бабусі Люсі".
"Борщ їдять у всіх країнах Східної Європи і на всій території Росії, в тому числі на Кавказі та на островах Сахаліну. У Польщі готують три різних види борщу: український, русккій і святковий, яскраво-червоний. У Грузії в борщ додають гострі спеції", - йдеться в публікації.
Ольга додала, що про борщ знають також і у всьому світі, завдяки родичам і корінню в інших країнах.
Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...
"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...