"Багато тілесних травм та струс мозку": Охоронці столичного клубу побили відвідувачів у відповідь на прохання про допомогу (фото)

Потерпілий надав розголосу цьому інциденту, “щоб якомога більше людей знали про це і обходили заклад стороною, щоб не стати жертвою подібних ситуацій”.
Фото: tomesto.ru.Охоронці бару “Бридкий койот” у центрі столиці, замість надання допомоги відвідувачу, котрому стало зле, викинули його на вулицю, побивши чоловіка, який намагався за нього заступитися. Як розповів очевидець Євген Бульда, він зі своїми знайомими святкували день народження, а коли вже збиралися йти, одному з хлопців стало погано, і він втратив свідомість, передають Патріоти України з посиланням на "ІНФОРМАТОР".

Поки люди намагалися викликали швидку допомогу, підійшла охорона бару і стала силою виводити молодих людей.

“Двоє співробітників охорони бару сказали, що виведуть мене і друга із закладу. Я пояснив, що один без свідомості, попросив викликати швидку. На що вони мені відповіли: знаємо ми таку втрату свідомості, бухати менше потрібно. І стали під руки витягувати одного”, – розповідає Бульда.

При цьому він наголосив, що попросив не чіпати знайомого і дати можливість винести його самому.

“Однак, без всяких пояснень, охорона заламала і протягла мене через все приміщення закладу та викинули на вулицю в одній сорочці, з другом сталося те ж саме, весь цей час він був без свідомості”, написав чоловік.

Вже на вулиці охоронці побили чоловіка та ще одного відвідувача на очах у випадкових свідків.

“Радує те, що є багато свідків, які спостерігали ситуацію і вже підтвердили мої слова у відповідних інстанціях.

Поїхав на обстеження в клініку, крім тілесних травм, діагностували струс мозку. Це все справа буде розглядати управління поліції і, думаю, суд”, – написав Бульда, додавши, що як з’ясувалося, “такі ситуації з охороною Бридкого Койота траплялися неодноразово”.

За словами чоловіка, він надав розголосу цьому інциденту, “щоб якомога більше людей знали про це і обходили вищевказаний заклад стороною, щоб не стати жертвою подібних ситуацій”.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодячне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...