"Батьки, не ростіть рабів!": В мережі обурилися знущанням фізкультурника над школярами (фото)

Діти 7-го класу погано поводилися, і вчитель змусив хлопчиків весь урок тримати над головою лаву, а дівчаток теж лаву, але просто на поясі в руках.

Фото: gorod.cn.ua.У Києві в Дніпровському районі в школі №246 учитель фізкультури змусив учнів весь урок тримати лавку над головою і пригрозив двійками, якщо про це дізнаються батьки. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Андрій Круценко, передають Патріоти України.

"Це "урок фізкультури" в 246 школі. Діти в 7-му класі погано поводилися, і вчитель змусив хлопчиків весь урок тримати над головою лаву, а дівчаток теж лаву, але просто на поясі в руках, - зглянувся" - зазначив Круценко.

За його словами, вчитель помітив, що хлопчик знімає урок, змусив видалити всі фото і пригрозив, що якщо батьки про це дізнаються, всі отримають двійки.

"Найстрашніше навіть не те, що цей "учитель" займається знущаннями на уроці, а те, що в Viber-групі нашого класу деякі батьки підтримали подібні дії, аргументуючи це тим, що діти самі "нарвалися" і їх "треба було покарати" , - розповів чоловік.

Зазначимо, в коментарях користувачі закликали вимагати покарання для вчителя.

"Як багато неадекватних йдуть працювати з дітьми", - написала Світлана Волошко.

"Однієї вашої скарги досить. Не забудьте вказати, що вчитель змусив видалити фото. Це теж окрема тема - психологічний тиск", - вважає Ольга Колендовская.

"Батьки не навчили дітей говорити "ні". Треба було сказати так званому педагогу: "Ви не маєте рацію, ми відмовляємося робити це!" Але діти мовчки скорилися. Батьки, які не ростіть рабів!" - наголосила Лера Святюк.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...