Без Криму: У столиці Франції виявили скандальні глобуси - в українському посольстві відреагували

Предмети виявили українські дипломати та звернулися до магазину з вимогою прийняти всі можливі заходи для недопущення подальшого поширення недостовірної інформації.

Фото: Новое Время.У столиці Франції - Парижі нещодавно були виявлені глобуси, де півострів Крим значився територією Росії. Предмети виявили дипломати Посольства України у Франції. Вони звернулися до магазину з вимогою прийняти всі можливі заходи для недопущення подальшого поширення недостовірної інформації. Про це повідомляється на сторінці відомства Facebook, передають Патріоти України.

"Нещодавно, в одній з книгарень Парижа, наш співробітник помітив глобус, на якому було некоректно позначено АР Крим, що дало привід інтерпретувати це як територію, що начебто не належить Україні. Посольство невідкладно відреагувало, звернувшись до книгарні з вимогою вжити усіх можливих заходів для недопущення подальшого розповсюдження, в тій чи іншій формі, недостовірної інформації", - сказано в повідомленні посольства. В магазині запевнили, що глобуси знімуть з продажу.

"У відповідь на звернення Посольства, керівництво книгарні повідомило, що зазначені глобуси будуть негайно вилучені з продажу. Працюємо далі", - підсумували на сторінці.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...