"Більше 50 цивільних загинули внаслідок бомбардування в Сирії": Авіаудари завдали сирійська авіація або літаки Росії

Три авіаудари влучили у ринок в місті Атареб, контрольованому повстанцями.

Фото: Фокус.Внаслідок авіаудару в сирійському місті Атареб загинули, за даними спостерігачів, щонайменше 53 особи. Спостерігачі стверджують, що авіаудар завдала сирійська або російська авіація. Авіаудар призвів до загибелі десятків людей в "зоні деескалації", передають Патріоти України з посиланням на DW.

Щонайменше 53 цивільних загинули в понеділок, 13 листопада, внаслідок авіаударів на північному заході Сирії, повідомляє Сирійський центр моніторингу за дотриманням прав людини. Серед загиблих - п'ятеро дітей і троє поліцейських. Загалом три авіаудари влучили у ринок в місті Атареб, контрольованому повстанцями. За даними спостерігачів, авіаудари завдали сирійська авіація або військові літаки Росії, яка підтримує режим президента Башара Асада.

На місці атаки працюють загони цивільної оборони, які допомагають пораненим і розгрібають руїни будинків.

Атареб - місто поблизу Алеппо, в "зоні деескалації", яку було погоджено Росією, Іраном і Туреччиною, що підтримує повстанців. У даній "зоні деескалації" розташовані населені пункти, що переважно контролюються повстанцями.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...