"Бл... А как же быть с Лондоном? Туда же вроде сначала мылились?": У мережу повеселила заява терориста "ЛНР" про захоплення Києва і Лаври (фото)

​Бойовик із "ЛНР" пригрозив ввести в Київ армію фейкової "Новоросії" в разі захоплення націоналістами Києво-Печерської лаври.

Фото: Facebook.Терорист "Луганської народної республіки" і так званий отаман "Вірного козацтва" Олексій Селіванов пригрозив ввести в Київ армію фейкової "Новоросії" в разі захоплення націоналістами Києво-Печерської лаври, передають Патріоти України.

Так він прокоментував протести активістів організації "С14" під монастирем із плакатами "ФСБ, геть із лаври" і "Ні московській агентатурі" підконтрольному бойовикам ресурсу "Навігатор". За словами "отамана", захоплення Києво-Печерської лаври стане реальним тільки в умовах безвладдя, оскільки дестабілізація невигідна нікому.

"Ось коли в Києві влада впаде і почнеться війна всіх проти всіх - тоді наці мають шанс захопити на якийсь час лавру... Але така дестабілізація довго не триватиме, тому що тоді в Київ прийдемо ми. Ті, кого ці наці-активісти так голосно згадують на своїх мітингах", - сказав Селіванов. Після цього в Києві нібито "знову настане мир і спокій".

Селіванов також розсипався у подяках перед намісником Києво-Печерської лаври владикою Павлом (Лебедем), який заявив, що Крим "ніколи не був українським".

"Прийшли, покричали... Безглуздо погавкали. Попалили фаєри (радикали зі "С14". - Ред.). І що? Дешево! Одні владики Павло з Варсонофієм на відео виглядали людяно. Вийшли, поспілкувалися із дешевками, як з людьми", - сказав бойовик.

Вибухнув погрозами терорист "ЛНР" став посміховиськом в інтернеті. Його заява викликала істерику не тільки в українському сегменті соцмереж, але і серед російських користувачів.

"Тепер точно треба забирати лавру. Багатьом захочеться подивитися на цих "ескадронців". У нас місця в СІЗО точно на всіх вистачить?" - іронічно прокоментувала Юлія Сегеда."Бл... А як же бути з Лондоном? Туди ж начебто спочатку милились?" - пригадав недавній прокол терористів Сергій Філіпьюк."Треба захоплювати, я хочу це бачити!" - зазначив Олексій Мілушев.

"А тепер давайте мені квиток у перший ряд! Помідори і яйця вже закуплені", - додала Ольга Бурділова.

"Не знав, що шахти Донбасу з'єднані з лаврськими печерами", - сміється Сергій Міщенко.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...