"Блеск и нищета "русского марша"": Як московська поліція "пакувала" російських націоналістів (фото)

За оцінками журналістів, близько 500 осіб, але поліція заборонила нести банери, текст яких, за словами представників влади, не був узгоджений.

Фото: nv.ua.У суботу, 4 листопада, в Москві поліція затримала кілька десятків учасників акції націоналістів Руського маршу, яка мала відбутися в районі Любліно на південному сході Москви, але фактично виявилася зірваною після того, як четверо з п'яти заявників відмовилися від проведення ходи. Про це повідомляє ВВС, передають Патріоти України.

За словами співголови незареєстрованої Партії націоналістів Івана Білецького, всього на акції затримали понад 70 осіб. За його словами, серед затриманих - всі організатори акції.

Раніше Білецький, який перебуває за межами Росії, повідомив, що активіста Партії націоналістів Андрія Петровського затримали в суботу вранці у нього в квартирі, а напередодні на вимогу Генпрокуратури РФ було заблоковано ресурси організації у соцмережі ВКонтакте.

На марш в Любліно спочатку зібралося, за оцінками журналістів, близько 500 осіб, але поліція заборонила нести банери, текст яких, за словами представників влади, не був узгоджений.

Правоохоронці затримали учасників акції, які мали намір почати ходу і, незважаючи на заборону, почали кричати в мегафон гасла.

Московська поліція відзвітувала про те, що хода відбулася і в ній взяли участь близько 200 осіб.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...