Блискітки та бісерна вишивка: Перша леді США вразила вишуканим новорічним нарядом (фото)

Святкове вбрання Меланії Трамп коштує близько 4 тисяч доларів.

Фото: REUTERS.Ікона стилю в світі політики Меланія Трамп зустріла Новий рік у блискучій сукні від британського бренду Erdem з квітковим принтом. Це перший її Новий рік в якості першої леді США. Жіночний образ Меланія доповнила рожевими човниками в тон до сукні, передають Патіроти України.

Наряд першої леді коштує 4 тисячі доларів. Футболка декорована рожевими блискітками і бісерною вишивкою. Президент США Дональд Трамп надів класичний чорний смокінг, білу сорочку і метелика.
Президентське подружжя зустріло Новий рік у своєму приватному клубі Mar-a-Lago в Палм-Біч у Флориді. На вечірку запросили членів уряду і бізнесменів.
Приєдналася до свята і старша дочка президента Іванка Трамп з чоловіком і трьома дітьми. Іванка наділа досить відверте чорне плаття з розрізом спереду і з боків.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські чиновники гумору не розуміють: Жарт сатиричного сайту потрапив у звіт уряду Ульяновської області РФ про "виконану роботу"

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:56

Заступниця голови уряду Ульяновської області РФ Марина Алексєєва додала до звіту про «виконану роботу» жартівливу новину із сатиричного сайту Панорама. На це звернули увагу у Telegram-каналі ЧТД, опублікувавши відповідні скріншоти, передають Патріоти У...