"Бог дав", - український олігарх поділився секретом походження своїх мільярдів

Новинський вважає себе "забезпеченою" людиною, а значання слова "багатий" нардепу невідоме.

Фото: ВВС.Нардеп від Опозиційного блоку Вадим Новинський в ефірі авторської програми Дмитра Гордона на каналі "112 Україна" сказав, що вважає себе забезпеченою людиною, передають Патріоти України.

"Я не знаю, що таке "багатий", я людина забезпечена. А мільярдер чи ні... Я ніколи не читаю того, що пишуть у журналах. Зараз складно що-небудь оцінювати, тому що активи на території України зазнають величезного ризику. Це, до речі, один із наслідків Майдану, що економіка опустилася на кілька рівнів униз і, відповідно, капіталізація країни, тому що ніхто не буде інвестувати туди, де в тебе можуть відібрати щось. Де знову буде чергова революція, якісь нові протистояння..." – сказав політик. Він уважає, що багата людина – та, яка "задоволена тим, що має".

"Я вважаю себе людиною забезпеченою, а що стосується багатства... Потрібно бути багатим своїми достоїнствами, духовним життям, щедрістю стосовно інших людей. Ось до чого треба прагнути", – заявив Новинський. За його словами, він намагається не говорити про свою участь у благодійності.

"Права рука не має знати, що робить ліва, як сказав Господь. Якщо ти щось зробив і про це розповідаєш усім, яка від цього користь? Я завжди вважав, що це не людина заробила гроші або щось одержала завдяки своїм талантам, це Бог дав. А кому дано більше, ніж іншим, – з того і вимагають. За тобою дивляться, як ти розпоряджаєшся, ти допомагаєш людям чи витрачаєш свої гроші тільки на те, щоб якісь свої інстинкти задовольняти", – сказав депутат.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...