Брутальне виховання: У Херсоні мама школяра розправилася з кривдниками сина (відео)

Мама 5-класника прийшла до школи і надавала стусанів учням старших класів, а діти, які були присутні при побоїщі, зафільмували інцидент.

Фото: Politeka.У Херсоні мама 5-класника прийшла до школи і надавала стусанів учням старших класів, а діти, що стали свідками, зняли це на відео. Тепер із учасниками конфлікту розмовляють правоохоронці, йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Жінка прийшла в кабінет, де були учні 7 класу. Ті заперечували знущання з її сина – казали, що той сам спровокував конфлікт. "Якщо хоч одна волосина з моєї дитини впаде, я тебе розірву. Ти затямив? Ти! Затямив?", - кричала мама 5-класника на одного з учнів. Олена Тимошенко не приховує, що готова й далі захищати свого сина, бо той неодноразово скаржився на старших школярів і черговий випадок став останньою краплею. "Він мені подзвонив по телефону. Він плакав, що мама, мене б’ють семикласники", - розповіла вона.

Відео побиття зняли учні сьомого класу. Мати п'ятикласника спочатку б'є хлопця, а потім виштовхує його з кабінету. Свою агресію мотивує тим, що захищає сина. Директор школи викликала патрульних, бо мама ігнорувала вимоги адміністрації закладу. Але врешті на захист жінки стали батьки п'ятикласників.

Після дзвінка малого мама побігла до школи з’ясовувати стосунки. У кабінет до кривдників прийшла під час перерви, коли вчителька вийшла з класу. Директор школи викликала патрульних, бо, за її словами, жінка поводилася неадекватно. "Людина на наші вимоги, дорослих людей, адміністрації, не реагувала. Ми викликали поліцію, поліція приїхала через годину", - каже директор середньої школи № 36 Вікторія Соловйова.

Учні ж звинувачують у конфлікті один одного. "П’ятикласники почали світити лазерною указкою нам в обличчя. Ми зробили зауваження – він виходить і починає мене бити. Ну, я його відштовхував", - твердить учень 7-го класу Данило Рожковський. Батьки ж 5-класників запевняють, що старші хлопці постійно чіпляються до молодших. "Вони всіх, це ж не тільки цих двох. Батьки мовчать. От мамочка навіть прийшла, говорить за спиною, а на камеру сказати боїться", - твердить мама одного з 5-класників Аліна Кулькова.

Батьки побитих 7-класників написали заяви до поліції, а правоохоронці відкрили провадження за завдання легких тілесних ушкоджень. "Після проведення судово-медичних експертиз буде перекваліфіковано, або ж продовження розслідування за вказаною статтею. Та у разі доведення вини маму буде притягнуто до кримінальної відповідальності", - розповіла начальник відділу ювенальної превенції ГУНП у Херсонській області Тетяна Пшонь. Мами 5-класників також вирішили добиватися справедливості за допомоги правоохоронців і написали заяви на 7-класників.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Репліки із загальним змістом "та в носі ми бачили, що там подумає Путін і як відреагує" означають, що вже сформований фундамент для цілого масиву рішень, які раніше визначались як недопустимі", - Голобуцький

четвер, 9 травень 2024, 0:16

"Дві практично одночасних новини", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Міністр внутрішніх справ Великої Британії прокоментував висилку російського аташе з пита...

Вироблені в Україні системи супутникового зв’язку масово імпортуються до РФ - журналістське розслідування

середа, 8 травень 2024, 23:43

Вироблені в Україні системи супутникового інтернет-звʼязку Gilat SkyEdge масово імпортуються в Росію, де їх можуть використовувати на війні. Про це йдеться в опублікованому у середу, 8 травня, розслідуванні команди незалежних журналістів Слідство.Інфо,...