"Будуть обговорювати те, що вважатимуть за потрібне": Пєсков повідомив, коли Путін контактуватиме з Трампом

Також Президент РФ планує зустрітись з лідерами арабських країн.

Фото: Газета.Ру.Президент Росії Володимир Путін заявив, що в середу, 22 листопада, у нього відбудеться телефонна розмова з президентом США Дональдом Трампом. Відповідна заява російського лідера було зроблена за підсумками зустрічі з президентом Сирії Башаром Асадом, повідомляється на сайті Кремля, передають Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

"На основі нашої сьогоднішньої зустрічі я проведу консультації з лідерами тих країн, про які вже згадав. Вже сьогодні запланована розмова з Еміром Катару, завтра - з президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом, потім - із лідерами країн регіону", - сказав Путін.

Спікер господаря Кремля Дмитро Пєсков допустив, що переговори президентів Росії і США можуть відбутися у вівторок, 21 листопада.

"Поки ми плануємо, що зараз відбудеться частина з нашими чеськими колегами, буде візит, вузький склад, розширений склад, підписання заяви, потім Путін продовжить нараду з військової оборонної тематики, потім буде серія телефонних розмов і далі за планом", - сказав він журналістам у відповідь на запитання про можливий час телефонних переговорів із президентом США і королем Саудівської Аравії.

"Вони будуть обговорювати те, що вважатимуть за потрібне, але Сирія, можна припустити, знову ж таки, що, найімовірніше, Путін і Трамп один одного проінформують", - додав спікер Кремля.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...