Бумеранг повертається: Бойовики "ДНР" влаштували в РФ криваву бійню (відео)

У ​Краснодарському краї місцеві козаки, які раніше воювали в рядах терористів на Донбасі, почали стрілянину, в результаті якої були вбиті троє людей.

Фото: ФАН.У Краснодарському краї Росії на Новий рік сталася стрілянина в одному з кафе, у результаті якої були вбиті троє людей. Вбивцями виявилися місцеві козаки, які раніше воювали в рядах терористів на Донбасі. Інцидент прокоментував у Facebook журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"31 грудня в Росії сталася стрілянина в одному з кафе Краснодарського краю, у результаті якої були вбиті троє людей. Випадок загалом для нас малоцікавий, якби не одна обставина. З'ясувалося, що стрілянину влаштували колишні бойовики "ДНР", які раніше воювали на Донбасі проти України - Олександр Ставічус і Олексій Миронов. Убили вони місцевих вірмен. Зброю, з якої стріляли, бойовики за словами їхніх знайомих, привезли з Донбасу. Такі антифашисти..." - написав він. Журналіст також опублікував на своїй сторінці відео інциденту.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Наконец-то денацификация": Як чеченці виховують військових-росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 17:59

Окупанти продовжують вражати своєю жорстокістю – навіть щодо "своїх". Так, чеченець з армії РФ демонстративно побив російського солдата. Усе через пияцтво й мародерство. Про це пише журналіст та блогер Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передаю...

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...