Був дуже веселий, добрий, порядний: На Черкащині провели в останню путь "кіборга", котрий так і не оговтався після важких поранень

У 34-річного чоловіка наслідки тяжких поранень виявилися несумісними з життям - у "кіборга" відірвався тромб, що і стало причиною смерті.
Фото: rada,cherkasy.ua.

"Кіборга" В'ячеслава Тарасюка провели в останню путь у селі Степове Чорнобаївського району Черкаської області. Помер від наслідків тяжких поранень - відірвався тромб. Йому було 34 роки. За кілька днів до смерті брав участь у заходах до Дня волонтера, ходив на прем'єру фільму "Кіборги", передають Патріоти України з посиланням на Газета.ЮА.

"У житті він був дуже веселий, добрий, порядний. Усмішка з обличчя не сходила. Він був душею компанії, любив розказувати анекдоти, жартував на різні теми, за словом в карман не ліз. Міг на місце поставити швидко. Не любив брехунів, людей, які не відповідають за слова. Був фізично сильним, витривалим. З ним ніхто через це не скандалив", - розповідає його друг та побратим Сергій Очеретний.

В'ячеслав Тарасюк народився у Бердянську. Вчився у Іркліївському училищі на тракториста. Потім пішов в армію і підписав контракт. Був на війні у Югославії із місією ООН. Після повернення став служити в "Альфі" при СБУ, а далі звільнився і став добровольцем в АТО. Він мав позивний "Змій". Служив у 95-му батальйоні окремої аеромобільної бригади, захищав Донецький аеропорт.

"Він гарно на гітарі грав, бо закінчив музичну школу. Любив військові пісні, часто співав "Генерали піщаний кар'єрів". Після повернення із АТО він займався громадською діяльністю, був волонтером, брав участь у юридичній сотні, Гельсінській спілці, розвивав рух за гендерну рівність між чоловіками і жінками, виступав проти насильства в сім'ї. Відчував, що це треба робити. Цікавився психологією, хотів якось допомагати хлопцям", - говорить його друг та побратим Віктор Черниш.

На похованні 14 грудня було багато військових, також рідні, односельчани та представники влади.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....