"Був напідпитку та намагався втекти": Подробиці ДТП у Києві за участю співробітника МВС (відео)

Поки Володимира Найду ще не усунули від обов'язків адміністратора сервісного центру МВС та керівництво обіцяє контролювати хід справи.

Фото: 24 Канал.Вчора, 13 листопада, о 17 годині в Києві сталася страшна ДТП. В результаті зіткнення двох автомобілів один чоловік загинув, ще один тяжко травмований. Винуватцем ДТП виявився місцевий чиновник МВС Володимир Найда, передають Патріоти України з посиланням на 24 Канал.

На перетині вулиць Стеценка і Туполєва автомобіль Mazda вилетів на зустрічну смугу і врізався у Mitsubishi, в якій було двоє чоловіків. У результаті зіткнення загинув пасажир Mitsubishi, водій зараз перебуває у реанімації. Рідні загиблого говорять, що винний був виключно водій Mazda.

За кермом Mazda був 35-річний Володимир Найда – працівник одного зі столичних сервісних центрів МВС. Чоловік намагався покинути місце пригоди, але його вчасно затримала поліція.

"На питання патрульних поліцейських він почав відповідати, що не має відношення до цього, але патрульні його затримали, тому що на ньому були ознаки легкого травмування. На нього одягли кайданки. Потім виявилось, що він був за кермом автомобіля і був безпосереднім винуватцем аварії. За показами патрульних поліцейських, він був в стані алкогольного сп'яніння", – розповів голова ГУ Нацполіції в місті Києві Андрій Крищенко.

Після цього підозрюваний одразу ж викликав підмогу – адвокатів та батьків, яким і належить автомобіль Mazda. І навідріз відмовся здавати тест на алкоголь. Пізніше в чоловіка таки взяли аналізи, які покажуть, чи був він напідпитку. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом ДТП з тяжкими наслідками. Прокуратура вручила винуватцю підозру.

До обрання йому запобіжного заходу він перебуватиме під вартою, під наглядом правоохоронних органів. Сьогодні йому також буде вручене клопотання про обрання запобіжного заходу. Прокурор на судовому засіданні наполягатиме на триманні під вартою, – повідомила речник Прокуратури міста Києва Надія Максимець.

Голова ГУ Нацполіції у місті Києві також зазначив, що затриманий відмовляється від свідчень, посилаючись на стан здоров’я. Його також було доставлено до лікарні та проведено обслідування.

Поки Володимира Найду ще не усунули від обов'язків адміністратора сервісного центру та керівництво обіцяє контролювати хід справи.

Це принципова позиція не лише моя, але й керівництва МВС. Ми спілкувалися з керівництвом поліції міста Києва щодо того, аби супроводжувати справу на всіх етапах, аби у винуватця ДТП не виникло бажання уникнути покарання, – повідомив начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Постраждалий водій автомобіля Mitsubishi Михайло наразі в тяжкому стані перебуває в реанімації, а рідні загиблого Миколи готуються до поховання.

Винуватцю страшної ДТП Володимиру Найді загрожує від трьох до восьми років ув'язнення.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Києві під час занять у школі обвалилась стеля (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:30

У спеціалізованій школі №155 у Києві під час занять обвалилася підвісна стеля. Ніхто не постраждав. Про це повідомляє Telegram-канал "Реальний Київ", передають Патріоти України. Учні, сидячи на уроках, почули гучний гуркіт з коридору. На щастя, на той ...

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...