"Чоловік півгодини стікав кров'ю у смоленській лікарні в РФ": Лікарі звернули увагу на пацієнта тільки, коли він помер (відео)

Персоналу лікарні загрожує відкриття кримінальної справи за двома статтями.

В Смоленську, помер чоловік в результаті неналежного виконання своїх професійних обов'язків працівниками лікарні, передають Патріоти України з посиланням на "Рабочий путь".

За даним фактом слідчими органами Слідчого комітету Росії по Смоленській області розпочато проведення дослідчої перевірки. Слідчими будуть ретельно перевірені факти, викладені в статті. За результатами перевірки буде прийнято процесуальне рішення.

Відзначимо, що трагічна подія сталася кілька місяців тому, але лише недавно в інтернеті з'явилося відео з коридору смоленської лікарні, де закінчується кров'ю чоловік кілька разів падає і лежить прямо на підлозі. Через кілька днів він помер.

Закривавлений пацієнт протягом півгодини помирав на підлозі клініки в російському Смоленську. Увага! Не рекомендовано для перегляду людям з нестійкою психікою!

На записі видно, що чоловік вийшов у коридор і практично відразу звалився на підлогу. Його спроби встати бачили кілька співробітників клініки, що входили і виходили з кабінетів. Оглянути пацієнта лікарі вирішили тільки після того, як той перестав рухатися.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...