Чоловік-ворд та "сприяння" бізнесу від ватажка "ДНР": У ЗМІ розповіли про "принади" адміністрування сепаратистів

Ватажок бойовиків "ДНР" Захарченко видає укази про віджимання бізнесу, а його "колега" з "ЛНР" Пасічник вимагає вставку великих літер в сепаратистські "документи".

Фото: Украина.ру.Ватажок терористичної "ДНР" Олександр Захарченко видає укази про віджимання бізнесу, а його "колега" з "ЛНР" Леонід Пасічник в них вимагає вставку великих літер в "документи". Про це розповів журналіст Антон Кузнєцов в матеріалі "Апострофа", передають Патріоти України.

"Захарченко цілком "офіційно" видає "укази" про віджиманні бізнесу, називаючи їх "указами" "Про застосування персональних санкцій". Під каток санкцій Захарченка 6 грудня минулого року потрапив бізнесмен з Докучаєвська Олександр Ахунзянов - екс-депутат місцевої міськради. Ахунзянову в Докучаєвську належали мережу роздрібних магазинів, грибний біокомплекс, хлібозавод, логістичні центри. Але з 6 грудня він в "списку санкцій": економічна діяльність на території ОРДО бізнесменові заборонена, в'їзд заборонено, а все його майно "націоналізовано". "Офіційна" причина - "фінансування військових дій відносно ДНР". Але як саме бізнесмен виявляв свою лояльність до України, бойовики не уточнюють", - розповів він.

Також, за словами журналіста, Захарченко стабільно, двічі на рік, видає "укази" про підвищення пенсійних виплат. Однак піднімає він їх на 5%, що дуже мало, враховуючи середній розмір пенсії в 1280-1530 гривень.

"Люблять на окупованих територіях засновувати і різноманітні свята: день працівника гідрометеорологічної служби, день оцінювача і навіть день "дипломатичного працівника ДНР". Правда в які країни і з якими місіями відряджаються "дипломати" молодих "республік" - невідомо", - продовжив журналіст. Подібним чином поводяться і ватажки "ЛНР", пише автор.

"Ватажок луганських бойовиків Ігор Плотницкий під час свого перебування" главою республіки "також любив засновувати свята. Наприклад, він встановив відзначення пам'ятної дати 6 квітня - день, коли озброєні бойовики або, за версією Плотницького, "патріоти Луганщини" взяли штурмом будівлю СБУ в Луганську. Новий ватажок луганських бойовиків Леонід Пасічник почав несамовито удосконалювати регуляторні акти "республіки". Наприклад, одним зі своїх "указів" Пасічник ухвалив в тексті "закону" про "Державний Прапор ЛНР" замінити все дефіси... на тире! Також чоловік-ворд наказав виправити написання слова "міністр" не з малої, а з великої літери", - повідомив Кузнєцов.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...