Чому українці можуть пишатися власними Збройними Силами? - блогер

Виділяються деякі якісні та кількісні показники, які свідчать про трансформації в сфері обороноздатності.
Фото: Новинарня."Сьогодні Україна дійсно може пишатися своїми Збройними Силами. Армія вже який рік, нарівні з церквою, має найвищий рівень довіри у громадян. Хотіла б привести лише деякі якісні та кількісні показники, які свідчать про трансформації в сфері обороноздатності", - пише на своїй сторінці у Фейсбук Олеся Яхно-Белковська, передають Патріоти України.
"1.Переход армії на контрактну основу.
2. Створення Сил спеціальних операцій відповідно до стандартів НАТО.
3. Проведено тільки за попередній рік понад 500 навчань на території України і за її межами (до частини навчань були залучені інструктори з армій країн НАТО і ЄС).
4. Підприємства оборонно-промислового комплексу, згідно з державним оборонним замовленням, в 2016 році зробили поставку близько тисячі трьохсот одиниць нового і модернізованого озброєння та військової техніки.
5. Виконується більше 40 контрактів на поставку Україні різних засобів оборони. Зокрема, бронетехніки, безпілотних апаратів, приладів спостереження і засобів зв'язку, радіолокаційних станцій.
За ці роки, думаю, ми всі усвідомили, що обороноздатність - одна з обов'язкових умов збереження Української державності. До моменту досягнення реального миру і відновлення територіальної цілісності України, можливо, ще й не так близько - Росія поки не дає підстав вважати, що вона реально готова припинити працювати на війну. І, тим не менше, те, що Збройні Сили України стримали можливі подальші наступальні дії РФ (як на Донбасі, так і на можливих інших напрямках) - факт".
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...