"Чому зек, який двічі відсидів, може бути президентом України, а народний артист - ні?": Нардеп вважає, що Вакарчук має реальні шанси стати Президентом України

Рибчинський зазначив, що якщо Святослав Вакарчук чи Володимир Зеленський мають бажання спробувати свої сили на президентських виборах – нехай балотуються.

Фото: Без Табу.Якщо хтось із представників українського шоу-бізнесу захоче балотуватися на пост президента – Бог йому в допомогу. Про це заявив народний депутат України від групи «Воля народу» Євген Рибчинський, передають Патріоти України.

«Скажіть мені, будь ласка, чому зек, який двічі відсидів, може бути президентом України, а народний артист – ні? Чому бухгалтер може бути гарантом, а поет і композитор навряд чи? Чому бізнесмен – так, а комік – ні? Чи народ має постійно вибирати тузи і дами з однієї й тієї ж крапчастої колоди?», – наголосив він.

Нардеп вважає, що якщо Святослав Вакарчук чи Володимир Зеленський мають бажання спробувати свої сили на президентських виборах – нехай балотуються.

«Вміння говорити красиві слова приходить з досвідом, а вміння робити корисні справи – це дар, який, на мою думку, є в обох із згаданих артистів. Рональд Рейган теж грав ковбоїв, а потім став найкращим президентом Сполучених Штатів ХХ сторіччя. Доходи кожного американця за час його правління зросли на 40%. Щиро бажаю українцям теж вибрати такого президента, щоб наші доходи зросли на 40%. А ким він буде – журналістом, кондитером, енергетиком, розвідником, військовим чи артистом, це не важливо. Важливо інше – відстоювати свої ідеали і не здаватися ані що, причому, ні з боєм, ні без бою», – підсумував Рибчинський.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...