"Чтобы спалить государственных агентов под прикрытием - это надо быть существом с разумом, как у инфузории туфельки", - Стогній про Луценка

Відомий журналіст жорстко розкритикував дії Генерального прокурора України, назвавши їх "хрестом на оперативній діяльності в державі".

Фото: bigmir)net."Я понимаю, что развалить патрульную службу и дорожную инспекцию - это от небольшого ума... Но вот чтобы уничтожить оперативные подразделения и спалить ГОСУДАРСТВЕННЫХ агентов под прикрытием - это вовсе надо быть существом с разумом , как у инфузории туфельки", - пише на своїй сторінці у Фейсбук журналіст Констянтин Стогній, передають Патріоти України.

"После выходок ГПУ опасность грозит теперь не только одному агенту, проведшему десяток операций и внедренному в разные годы в бандитские ОПГ. Это крест на всей оперативной работе в государстве".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...