"Чудо з замотаними руками": У Луцьку "розсекретили" псевдобійця АТО, який просив милостиню (відео)

Всі гроші, які лжебоєць встиг назбирати, користуючись жалістю і милосердям перехожих, його змусили віднести і здати в якості пожертви на лікування справжніх військових.

Фото: Znaj.ua.У місті Луцьк небайдужі громадяни викрили чоловіка, який видавав себе за пораненого на Донбасі бійця АТО. Відповідне відео опубліковано в Facebook Луцьк то є Луцьк, передають Патріоти України.

Чоловік з забинтованими обома руками сидів на землі недалеко від військового госпіталю і просив милостиню у перехожих. Однак коли один з чоловіків змусив "пораненого" показати травмовані руки без бинтів, виявилося, що вони абсолютно здорові.

Всі гроші, які лжебоєць встиг назбирати, користуючись жалістю і милосердям перехожих, його змусили віднести і здати в якості пожертви на лікування справжніх військових.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 3 травня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:05

Ще один випуск огляду ситуації в зоні бойових дій. Також приділив наприкінці увагу питанню формування групи військ "Північ" та її загрози Харкову. Особливо хочу звернути вашу увагу на те, що завтра хочу записати відео у форматі відповідей на ваші пит...