"Чудові діти, завжди слухалися маму...": У мережі з'явились світлини загиблих в страшній ДТП у Чернігові (фото)

Місцеві до сих пір не можуть відійти від шоку.

Фото: Високий Вал.У страшній аварії на Чернігівщині загинула 28-річна Тетяна Доломанська і двоє її дочок: 2-річна Мар'яна і 7-річна Вероніка. Про це розповіли жителі села Сираї, в якому сталася трагедія, передають Патріоти України.

За словами людей, Тетяна дуже любила дочок. "Вона стежила за тим, щоб дочки були доглянуті. Взагалі чудові діти, завжди слухалися маму і допомагали їй за можливістю", - розповіли місцеві жителі.

Селяни до сих пір не можуть відійти від шоку. За їхніми словами, через те, що траса проходить через село, смертельні ДТП із пішоходами трапляються часто.

"Остання смерть сталася два місяці тому. Тоді загинув 50-річний чоловік. Але щоб мати з двома маленькими дітками... такого ще не було!" - повідомили місцеві жителі.

За їхніми словами, загиблих поховають у середу, 22 листопада.

Як повідомляли Патріоти України раніше, чоловік, який спричинив страшне ДТП, є провідним спеціалістом управління забезпечення діяльності судової палати у кримінальних справах одного з судів у м.Києві.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...