"ДАІ" повертається: Аваков обіцяє рішуче наводити лад та порядок на дорогах

На українських дорогах до кінця року працюватиме близько 324 нарядів дорожньої патрульної поліції.

Фото: Кременчуг Тудей.До кінця 2018 року на дорогах України працюватиме близько 324 нарядів дорожньої патрульної поліції. Про це в ході річної підсумкової колегії в суботу в Києві заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передають Патріоти України з посиланням на Департамент комунікації МВС.

"Зараз у навчальних центрах 2 600 патрульних, які готуються вийти на патрулювання наших доріг. Майже 80 нарядів дорожньої поліції забезпечують безпеку руху на дорогах протяжністю 4 тисячі кілометрів. У лютому планується збільшення їх до 210 нарядів, а до кінця року до 324 нарядів", - підкреслив міністр.

"Така кількість патрульних зможе охопити понад 9 тисяч кілометрів доріг", - додав він.

"В Україні запрацюють патрульні підрозділи дорожньої поліції Криму і Севастополя. Вони працюватимуть на різних ділянках, поки не буде звільнено півострів від окупантів, а потім перейдуть на роботу туди", - наголосив Аваков.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...