"Давайте будемо іноземцям говорити "вітаю", "дякую" і "до побачення": Притула розповів, коли українці перестануть бути "рашнс"

Він звернувся до всіх, щоб при спілкуванні з іноземцями говорили саме українські слова.

Фото: ГОРДОН.Для того, щоб іноземці при зустрічі українця розуміли, чим він відрізняється від росіянина, при питанні про мову в Україні треба приводити саме українські слова Таку думку висловив український шоумен Сергій Притула на своїй сторінці у Фейсбук, передають Патріоти України.

Як приклад він навів ситуацію а аеропорту “Бориспіль”, коли одного із співробітників запитали як буде “thank you” на його мові, той відповів “спасибі”.

Притула обурився, адже недавно під час спілкування в Канаді місцева мешканка була переконана, що в Україні всі говорять російською мовою, тому що наша країна була частиною СРСР.

“І ось один бориспільський засранець зробив все, щоб 6 американських туристів були переконані, що по-українськи “сенкью” буде “дякую”. І коли вони будуть чути від росіян “спасибі”, вони не будуть бачити різниці між одними і другими. І для широкого загалу ми будемо залишатися “рашнс” або “парт оф сов’єт юніон вір ол спік рашн”, – пише Притула в Facebook.

Потім він звернувся до всіх, щоб при спілкуванні з іноземцями говорили саме українські слова.

“Тому дорогі мої російськомовні друзі, а давайте будемо іноземцям говорити “вітаю”, “дякую” і “до побачення”. Тому що навчити “спасибі” їх є кому”, – зробив висновок Притула.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...

Пілот важкого бомбардувальника розповів, чому впав Ту-22М3 і чим він унікальний

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:27

Для Росії літак важливий тим, що може нести ракети, які запускаються на сотні кілометрів. Оприлюднені відео падіння Ту-22М3 не дають однозначної відповіді про те, чому саме впав літак. Можуть бути декілька причин, одна з яких – поява в Україні модерніз...