"Деамуризація по-російськи": Чому голова "Роснафти" судиться через назву своєї яхти? (фото)

За оцінками журналістів, вартість судна оцінюється у 100-150 мільйонів доларів.

Фото: pikabu.ru.Очільник "Роснафти" Ігор Сєчін після того, як розвівся з дружиною, вирішив перейменувати свою яхту "Свята принцеса Ольга". Судно мільярдера, яким він володіє неофіційно, вважається однією з найрозкішних яхт у світі та коштує щонайменше 100 мільйонів доларів, передають Патріоти України з посиланням на "Медуза".

Сєчін розвівся з дружиною Ольгою влітку 2017 року. Рішення щодо цього оприлюднено в базі даних Московського міського суду.

Додамо, в серпні 2016 року журналісти опублікували матеріал "Секрет "Принцесси Ольги", де, зокрема, зазначалося, що голова "Роснафти" одружився з Ольгою Рожковою, і вона взяла його прізвище.

Розкішна яхта Ігоря Сєчіна

У статті також йшлося, що Ольга Сєчіна часто проводить час на яхті Saint Princess Olga та викладає відповідні фото в Instagram. Вартість судна видання оцінювало у 100 мільйонів доларів.

Ольга Сєчіна на яхті, названій на її честь

Зауважимо, що через цю статтю Сєчін подав до суду. У підсумку суд зобов'язав ресурс видалити матеріал з сайту та опублікувати спростування, що і зробили журналісти.

У вересні 2017 року Центр управління розслідуваннями сповістив, що яхта Saint Princess Olgа (ЦУР оцінила судно у 150 мільйонів доларів) змінила назву на Amore Vero ("Справжня любов"). Активісти також згадули про можливе розставання Сєчіна зі своєю дружиною.

У липні 2017 року видання "Ведомости" опублікувало статтю, в якій йшлося, що очільник "Роснафти" будує будинок у Барвисі під Москвою на ділянці у чотири гектари. За інформацією ресурсу, сусідні ділянки оформлено на син та доньку Сєчіна від першого шлюбу та на якусь Варвару Сєчіну. Згодом зясувалося, що Варвара – донька Ігоря та Ольги Сєчіних.

До слова, нафтовик також подав до суду на цей матеріал, вказавши, що публікація порушує його право на недоторканність приватного життя. Суд зобов'язав видалити статтю.



Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...