"Дети и сестры искусаны, болеют по полгода, грибок, плесень...": У мережі повідомили про катастрофічну ситуацію в центрі Києва (фото)

Напдеп Андрій Лозовий написав, що завтра підготує звернення і буде "кошмарити" КМДА.

Фото: Facebook.У центрі Києва на вулиці Льва Толстого затоплений підвал будинку № 49, в якому знаходиться міська молодіжна бібліотека. Про це на сторінці в Facebook повідомив Роман Півників, передають Патріоти України.

"Зараз на вулиці Льва Толстого, 49, в самому серці Києва в підвалі будинку - півметра води, комарі, грибок і хана молодіжній бібліотеці (ага, тієї самої відомої на всю країну). Як і було роками, 5 днів реакції від служб знову нуль ", - написав Півників.

За його словами, плачевна ситуація з цим будинком тягнеться вже 7 років, за цей час було надіслано десятки звернень в ЖЕКи і мерію, проте безрезультатно."Рідко прошу допомогу, але тупо вже до маразму дійшло. Зробимо ж будинок батьків відомим, може мер побачить цю ганьбу в самому центрі, іншого формату я вже просто не бачу", - закликав житель.Під постом розгорілася суперечка, думки розділилися. Одні вважають, що привести в справність будинок повинні ЖЕКи і міська влада.
"Завтра підготую звернення і буду кошмарити КМДА", - пише Андрій Лозовий.
Інші ж повністю не згодні, що це компетенція тільки міста, і пропонують мешканцям самим вирішувати свої проблеми.

"Я вам нічим не можу допомогти, але я таки хочу запитати. Я смутно собі уявляю, скільки коштує квартира за цими адресами, але підозрюю що таки чимало. Ви реально не можете навести порядок в підвалі з трубами, водою і комарами? Тобто без держави вже зовсім ніяк в цьому питанні? " - звертається Станіслав Кукуріку.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...