Дев'ять вистріляних гільз та промовиста біографія - подробиці цинічного розстрілу в Одесі (фото)

За інформацією журналістів, Микола Турчин "щільно був присутній" в кримінальному світі Одеси.

Фото: "Думская".Людина, яку вбили увечері 3 грудня в Одесі, встиг побувати в розшуку і як мінімум тричі судимий. Також його підозрювали в замовних вбивствах. Про це повідомило джерело "Обозревателя", передають Патріоти України.

Нагадаємо, НП сталася близько 20-ї години в Малиновському районі Одеси - на вул. Бугаєвській. Правоохоронці скупо повідомили, що в поліцію надійшов виклик, а на місці було виявлено тіло невідомого чоловіка з вогнепальними пораненнями.

Стрілянина сталася біля офісного центру "Наше діло". За інформацією джерела, в тілі загиблого було 9 проникаючих вогнепальних поранень: у спину, сідниці, стегна.

На місці злочину правоохоронці виявили дев'ять гільз калібру 5,45 мм.

Відразу після стрілянини з місця виїхали два автомобілі - Mercedes-Benz і Land Rover.

За інформацією джерела "Обозревателя", загиблий - 32-річний Микола Турчин. Він народився в с. Тютюн Болградського району Одеської області, жив у Одесі поруч із "Привозом" - на Малій Арнаутській.

Перша судимість Турчина - в 17 років: у 2002 році він був засуджений за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка). І вже в наступному році Турчин був оголошений у розшук Болградським райвідділом ГУ МВС в Одеській області. У 2004 - знятий з розшуку і засуджений за ч.2 ст.186 (грабіж). У 2009 році ще одна судимість - за ч.1 ст.186 (грабіж).

За інформацією джерела, Микола Турчин "щільно був присутній" в кримінальному світі Одеси. Він також підозрювався у замовних вбивствах.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...

У Києві під час занять у школі обвалилась стеля (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:30

У спеціалізованій школі №155 у Києві під час занять обвалилася підвісна стеля. Ніхто не постраждав. Про це повідомляє Telegram-канал "Реальний Київ", передають Патріоти України. Учні, сидячи на уроках, почули гучний гуркіт з коридору. На щастя, на той ...