"Дід Мороз і Снігуронька проти психологів та корупції": У Росії заборонили запрошувати новорічних персонажів у школи та дитсадки

Зокрема психологи вважають, що для розуміння персонажа Діда Мороза дошкільнята занадто малі.

Фото: polit.ru.У декількох російських містах чиновники заборонили запрошувати на дитячі ранки артистів, які виконують ролі Діда Мороза і Снігуроньки. Це пояснили рекомендаціями психологів і боротьбою з корупцією, пише Life.ru, передають Патріоти України.

Так, влада міста Кіров занепокоїлися тим, що запрошені актори використовують дитячі установи в якості майданчика, але не платять оренду, а лише збирають гроші з батьків. Російські чиновники вважають, що виступи Діда Мороза і Снігуроньки підпадають під категорію «Організація масових заходів», в зв'язку з чим артисти зобов'язані відраховувати 400 рублів за одну групу адміністрації дошкільного закладу.
У Самарі й Казані подібну заборону виправдовують боротьбою з корупцією, йдеться на порталі «63.ru». Батькам не дозволяють "скидатися" на оплату запрошених акторів, так як хтось може вважати це поборами з боку адміністрації дитсадка.
У Новосибірську це рішення пояснили рекомендаціями психологів, повідомляє портал FlashSiberia. Вони вважають, що для розуміння персонажа Діда Мороза дошкільнята занадто малі. Покликати на ранок Снігуроньку не забороняється, однак і цього фахівці не радять.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...