Дістатись до кожного кримчанина: Україна нарощує телевежу на Чонгарі

Для забезпечення нової фази реалізації інформаційної політики буде збільшено висоту державної вежі в Чаплинці Херсонської області з 92 до 133 метрів.

Фото: Детектор медіа.Україна планує підключити ще одну телевежу для здійснення телевізійного мовлення на територію Криму. Для цього планується модифікувати передавач у Чаплинці. Повідомив один із членів Національної ради з питань та радіомовлення Сергій Костинський на своїй сторінці в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

Нову фазу реалізації інформаційної політики забезпечуватиме збільшення висоти державної вежі в Чаплинці Херсонської області з 92 до 133 метрів. Відповідні роботи заплановані протягом першої половини 2018 року. Також планується створення додаткового цифрового мультикомплексу на п’ять українських телеканалів, аналогове мовлення двох каналів та радіосигнал семи вітчизняних станцій.

"Сигнал з Чаплинської вежі охоплюватиме Чаплинський, Каланчацький райони Херсонської області і Красноперекопський район АР Крим. Таким чином, українське мовлення на територію Криму у 2018 році буде здійснюватися вже з двох веж – Чонгарської і Чаплинської. Розвиток телерадіомовлення в цих районах буде здійснюватися шляхом надання Національною радою з питань телебачення і радіомовлення дозволів на тимчасове мовлення, як це робиться в зоні проведення АТО", - пояснив Костинський.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...