Дівчина, яка насерйозніше постраждала під колесами мажорки Зайцевої, знову потрапила до лікарні (відео)

Це не той самий медзаклад, з якого Оксану виписали минулого тижня.

Фото: РБК-Україна.Постраждала у ДТП у Харкові Оксана Берченко, яка отримала найважчі травми, знову перебуває у лікарні, передає кореспондент ТСН, повідомляють Патріоти України.

Це не той самий медзаклад, з якого Оксану виписали минулого тижня. В новій установі постраждала зможе пройти більш якісну реабілітацію. Тиждень перебування дівчини у медзакладі обходиться у 15 тисяч гривень.

Як відомо, в Оксани важка черепно-мозкова травма, перелами ніг та кісток тазу. Окрім того у Оксани розірвана ліва легеня, забій серця, перелами ребер, видалена селезінка, на лівій кисті та на нозі розірвані зв'язки. Дівчина лежить і коли зможе самостійно рухатись – невідомо. Їй зняли гіпс і проводять реабілітаційні заходи, щоб дівчина стала на ноги. Лікарі кажуть, на відновлення може піти до двох років.

Зазначимо, попри коштовне лікування родина Берченків повернула компенсацію, отриману від родини водійки Lexus Олени Зайцевої. Так само вчинила і родина загиблого Олександра Євтєєва.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...

Навпроти домашньої церкви спікера Джонсона з'явився великий рекламний щит із фото зруйнованої баптистської церкви в Бердянську, - політтехнолог Голобуцький

четвер, 25 квітень 2024, 0:00

"Тепер і The Financial Times підтвердила, що саме євангельські християни допомогли переконати спікера Джонсона розблокувати допомогу Україні: в останній тиждень лютого навпроти домашньої церкви Майка Джонсона в Бентоні, Луїзіана, з'явився великий рекла...