Додон не потрапив до телевізора: У Молдову не пустили російських тележурналістів

Молдовські прикордонники не пустили знімальну групу російського телеканалу RTVI, яка летіла начебто на інтерв'ю з президентом країни Ігорем Додоном.

Фото: news-front.info.На територію Молдови не пустили знімальну групу російського телеканалу RTVI, яка летіла начебто на інтерв'ю з президентом країни Ігорем Додоном. Про це повідомляє сайт телеканалу, передають Патріоти України.

Журналісти прибули в Кишинів рейсом з Москви в ніч на 23 січня – і погодили свій візит з адміністрацією президента країни. Журналісти показали прикордонникам лист-підтвердження від президента країни і лист від RTVI про мету візиту, але групі відмовили у в'їзді в Молдову.

Прикордонники видали журналістам довідку про відмову у в'їзді через "невиконання умов, встановлених ст. 8 Закону 200 від 16 липня 2010 про режим іноземців у Республіці Молдова або іншими нормативними актами". Після цього знімальну групу посадили на борт літака в Москву.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

Заступника Шойгу заарештували після спецоперації ГУР – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 21:04

Арешт заступника очільника міноборони РФ Тимура Іванова пов'язаний із березневою спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України. Про це 24 квітня повідомили "Українська правда" й "Суспільне" з посиланням на джерела, передають Патріоти У...