Досягнення Дєєвої: Топ відвертих світлин екс-заступниці Авакова (фото)

Дівчина заявляла, що всі фотографії - фейк, і вони завдали величезної шкоди не тільки її репутації, але і здоров'ю її рідних і близьких.

Фото: Upogau.org.Кабінет міністрів звільнив заступника міністра внутрішніх справ з питань європейської інтеграції Анастасію Дєєву. Ця новина сколихнула інтернет і привернула увагу українців до відвертих фото чиновниці, які з'явилися в мережі ще рік тому. Фото Дєєвої опублікував на своїй сторінці в Facebook Олексій Мінаков, передають Патріоти України.Пізніше дівчина заявила, що всі фотографії - фейк, і вони завдали величезної шкоди не тільки її репутації, але і здоров'ю її рідних і близьких.Мінаков назвав відповідь Дєєвої "нахабною брехнею". За його словами, всі знімки справжні, і це підтверджує журналістське розслідування. Крім того, опубліковані фото не особисті, а публічні, так як були розміщені у відкритому доступі на сайтах фотографів.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...

Відкочування фронту на Донецькому напрямку продовжується... Але це все ще можна виправити, - український військкор

неділя, 28 квітень 2024, 9:14

Український військовий кореспондент Богдан Мирошников у свіжому пості від ранку 28 квітня таке доповідає про ситуацію на фронті.