"Довбали лід, без сну": Очевидці розкрили таємницю загибелі корабля з українцями на борту (фото, відео)

Моряки інших суден, які йшли тим же курсом, що і зниклий “Восток” розповіли про ситуацію в Японському морі, де пропав траулер “Восток” з українцями на борту.

Фото: Радіо Свобода.Очевидці розповідають про ситуацію в Японському морі, де пропав траулер “Восток” з українцями на борту Зокрема, своїми розповідями діляться моряки інших суден, які йшли тим же курсом, що і зниклий “Восток”, передають Патріоти України.

Так, за словами одного з користувачів мережі Instagram, корабель перекинувся через обмерзання: “У мене батько був на іншому човні. А це судно йшло за пароплавом мого батька. Каже, він перекинувся через обмерзання”.

Автор повідомлення також додав, що судно батька також обледеніло і отримало крен, проте встигло дійти до порту Зарубіна у Примор’ї: “Довбали лід, без сну. Капітан боявся”.

Крім того, відео того, що зараз відбувається в Японському морі активно діляться в мережі, на кадрах видно, що кораблі буквально “вмонтовано” в лід. “В даний момент мій чоловік теж знаходиться на шляху до Владивостока, у них теж обмерзання. Довбають лід цілодобово, каже, крен на лівий борт”, – ділиться одна з учасниць обговорення ПП з “Восток”.В цілому моряки згодні з тим, що на “Востоке” могла статися страшна трагедія – у їхніх колег просто не було часу для використання рятувального плоту, корабель перекинувся миттєво, не залишивши команді шансів на порятунок.

Як повідомляли Патріоти України раніше, у Росії безслідно зникло судно з українцями на борту.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів – ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...

Зеленський готовий! Припинити удари по НПЗ росії в обмін на... Ця угода врятує Україну

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:05

Удари українських безпілотників по російських НПЗ виявилися більш дієвими, ніж захіні санкції. Але неочікувано для всіх на захист Росії виступили… США. Представники Штатів заявляють, нібито знищення російської нафтопереробної галузі негативно вплине на...