"Дронов пригрозив оголосити голодування": Подробиці трагічної ДТП у Харкові

Чоловік вважає, що суд може винести щодо нього несправедливе рішення.

Фото: УНІАН.У Харкові другий підозрюваний у причетності до смертельної аварії Геннадій Дронов заявив, що може оголосити голодування. Про це він заявив під час засідання апеляційного суду Харківської області, передають Патріоти України.

"У випадку, якщо суд не буде справедливим, чи не буде справедливо розглянута моя апеляція, апеляційна скарга мого адвоката і мені не буде змінений запобіжний захід, я буду голодувати... Я не буду нічого ні пити, ні їсти до того часу, поки не буде прийнято законне справедливе рішення", - сказав він.

Дронов стверджує, що за час, проведений в СІЗО, у нього погіршився стан здоров'я. Він звернувся до суду з проханням призначити йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із застосуванням електронного браслету і дозволити продовжити лікування в приватній клініці.

У свою чергу, прокурор заперечував проти задоволення апеляційної скарги, посилаючись, зокрема, на те, що Дронов може симулювати погіршення стану здоров'я, щоб затягувати або ухилятися від досудового слідства.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Щоб виправдати вбивства українських дітей у Маріуполі, на російському ТБ видали нову нісенітницю, - Казанський

понеділок, 29 квітень 2024, 23:10

"На російському ТБ видали нову нісенітницю про 10-річних дітей, які ходили окупованим Маріуполем і вбивали ножами російських військових, встромляючи ножі "рівно в печінку під бронежилети", - пише український журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм...

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...