"Друзі, а що у нас за переділ ринку яєць пішов?": У київських магазинах продають яйця нардепа-екс-регіонала (фото)

Користувачів мережі збентежила вартість продукту.

Фото: Kharkiv Today.На прилавку одного з київських супермаркетів з'явилися в продажу курячі яйця із зображенням на упаковці народного депутата Дмитра Святаша. Фотографію в Facebook опублікував Василь Апасов, передають Патріоти України.

"Яєчний перформанс? Друзі, а що у нас за переділ ринку яєць пішов? Сьогодні в супермаркеті побачив яйця з фізіономією нардепа Святаша", - написав він. Користувачів мережі збентежила вартість продукту.
"Че це за яйця депутата по 200 гривень з 2018 року? Зазвичай у нас яйця під Великдень ростуть. Або це новий вид передвиборної програми?" - запитує він.
Нагадаємо, Святаш - колишній регіонал, а нині депутат від "Відродження". Відомий тим, що на початку 2014 року назвала євроінтеграційні спроби української влади шляхом до розвалу України.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...