"Думаете мы забудем и кого-то простим? Дадим амнистию местным? Нет! Знайте, найден будет каждый!", - волонтер про кривавий злочин донецьких колабораціоністів

У мережі нагадали, як російські військові за допомогою місцевих знаходили висоту і відкривали вогонь в напрямках мирних міст та цивільного населення.

Фото: Експрес.UA."13 січня 2015 р, був здійснений обстріл військами РФ біля Волновахи з РСЗВ Град. В результаті загинуло 13 осіб і 18 поранено. За час агресії РФ загинуло більше 10 тис людей", - пише на своїй сторінці у Фейсбук Семен Кабаєв, передають Патріоти України.

"Вы думаете мы все забудем? Нет! Когда я находился в Луганске в 2014г и уже развил работу с ВСУ, особенно ночью я мог наблюдать обстрелы Луганска из полей, которые находились рядом с городом.

Происходило все очень прозаично, российские военные с помощью местных находили высоту и открывали огонь в двух направлениях. Первое это в сторону Счастья и Металлиста, а второе это спящий город.

Утром, с экранов ТВ РФ и местных пропагандистов, сыпались заявления об обстреле «карателями ВСУ» мирного населения.

Вы думаете мы забудем и кого-то простим? Дадим амнистию местным? Нет! Когда территории перейдут под юрисдикцию Украины, я уверен, что большинство сбежит, но знайте, что найден будет каждый!"

Як раніше повідомляли Патріоти України, у річницю трагедії під Вохновахою, в окупованому Докучаєвську розвісили листівки з нагадуванням про винних у жахливому злочині.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....